, , , , , ,

Fara E-uri parca maslinele nu ar avea gust

De multe ori plecam dintr-un magazin cu senzatia ca am ales alimente naturale, fara E-uri sau alte substante daunatoare, insa certitudinea ne-o da doar lista ingredientelor de pe ambalaj. Atunci cand alegi alimente vrac, cum sunt maslinele nu ar fi rau sa intrebi si sa te uiti pe lista de ingrediente, sau te poti uita direct pe cele gata ambalate. Daca credeai ca maslinele sunt suta la suta naturale, vei descoperi ca lucrurile nu stau deloc asa. Ele mai contin o serie de stabilizatori si acidifianti, cum ar fi:

- gluconatul de fier (E579) - un stabilizator aflat pe lista de E-uri suspecte
- acidul lactic (E270) - considerat inofensiv
- fero lactat (E585)


De asemenea, maslinele mai contin acidul citric E 330 si acid ascorbic E 300 - ambele intra in categoria E-urilor considerate inofensive. Nu acelasi lucru s-ar putea spune despre alginatul de sodiu E 401, care actioneaza ca substanta de balast si sechestrant in tubul digestiv. Poate diminua asimilarea mineralelor si a altor nutrienti in intestin. Cele mai multe efecte adverse le are insa glutamatul monosodic E 621. Printre acestea amintim dureri de cap, slabiciune, greata, senzatii de arsura in antebrat si ceafa, astm, modificari de ritm cardiac, respiratie dificila. Din aceasta cauza, glutamatul monosodic este interzis copiilor si nu trebuie consumat de gravide, hipoglicemici, batrani si cardiaci.


Incearca sa eviti pachetele de masline pe care precizeaza „masline negre innegrite prin oxidare" procedeu prin care maslinele sunt innegrite prin oxidare cu gluconat de fier.Alege masline care nu prezinta un aspect neplacut, pulpa deteriorata, patata, culoare modificata, cu urme de mucegai sau cu data de valabilitate modificata sau depasita.
, , , , , , , , , ,

Catalog Oriflame c4 2015

Oriflame Catalog 4 - 2015 (10 martie - 30 martie 2015) Spumă de ras North For Men Fresh Wake Up Cosmetice Oriflame Spumant de baie Love Bubbles Frumuseţe Oriflame Balsam protector Tender Care Rose - Formula noastră clasică, acum cu ulei de trandafir. Iata cum arata noua brosura Oriflame online la urma lasam cea din Romania Catalog Oriflame c4 2015 online brosura valabila intre 10 - 30 martie 2015 Tratament regenerator de noapte Diamond CellularFrumuseţe Oriflame Stick corector cu extract din arbore de ceai Love Nature Cosmetice Oriflame Fard mono pentru pleoape Pure Colour Machiaj Oriflame - Nuanţe uşor de asortat, mate sau cu particule strălucitoare, colecţia ideală de farduri mono pentru pleoape.
, , , , , , , , , , ,

Concurs Burger 2015

Campania se va desfăşura începând cu data de 09 ianuarie 2015 şi va dura până pe 31 decembrie 2015, pe teritoriul României, în limita stocului disponibil de produse participante la promoţie.

La această Campanie participă produsele de mai jos, produse comercializate de către Organizator şi care au tipărite pe etichete însemnele campaniei promoţionale “Bere bună și bani gheață 2015”, în limita stocului disponibil:

    Bere Burger 0,5L PET
    Bere Burger 1L PET
    Bere Burger 2,5L PET
    Bere Burger 0,5L sticlă
    Bere Servus 2,5L PET
    Bere Servus 0,5L sticlă
    Bere Favorit 2L PET
    Bere Favorit 0,5L sticlă

În cadrul prezentei campanii, cumpărând oricare din produsele Burger, Servus sau Favorit din sortimentele menţionate mai sus, se vor putea câştiga suplimentar:

    5 premii x 50.000 lei
    50 premii x 5.000 lei
    300.000 bucăţi bere Burger 2,5L PET

Mesajele referitoare la premiile din campanie pot fi descoperite sub capacele de bere ambalată în PET sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă ale oricărui produs participant la Campanie.

Pentru a participa la această Campanie, participanţii trebuie:

    să cumpere pe perioada promoţiei, din magazine, oricare dintre produsele participante, care au inscripţionate pe etichete însemnele campaniei promoţionale "Bere bună și bani gheață 2015";
    să caute sub capacele de bere ambalată în PET sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă unul din următoarele mesaje:

Mesaje câştigătoare:

    50.000 RON - Participanţii care vor descoperi mesajul “50.000 RON” vor câştiga suma de 50.000 lei. Pentru a intra intra în posesia premiului, participanţii care au descoperit mesajul „50.000 RON” vor trebui să apeleze numărul de telefon inscripţionat în interiorul capacului câştigător sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă. Participanţii trebuie să păstreze în original capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă pe care se află tipărit mesajul câştigător şi să le predea reprezentantului Organizatorului, în baza unui Proces Verbal de predare primire, la sediul acestuia din Oradea, str. Teatrului, nr.1-2, jud. Bihor, pentru validarea şi demararea formalităţilor pentru intrarea în posesia premiului. Contravaloarea premiului de 50.000 lei va fi transferat în contul bancar menţionat de câştigător, după ce acesta a fost validat de către Organizator, în termen de maxim 60 de zile.
    5.000 RON - Participanţii care vor descoperi mesajul “5.000 RON” vor câştiga suma de 5.000 lei. Pentru a intra intra în posesia premiului, participanţii care au descoperit mesajul „5.000 RON” vor trebui să apeleze numărul de telefon inscripţionat în interiorul capacului câştigător sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă. Participanţii trebuie să păstreze în original capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă pe care se află tipărit mesajul câştigător şi să le predea reprezentantului Organizatorului din teritoriu, în baza unui Proces Verbal de predare primire, pentru validare şi demararea formalităţilor pentru intrarea în posesia premiului. Contravaloarea premiului de 5.000 lei va fi transferat în contul bancar menţionat de câştigător, după ce acesta a fost validat de către Organizator, în termen de maxim 60 de zile de la data semnării Procesului verbal de predare primire a capacului cu mesajul câştigător sau a porţiunii răzuibile a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă pe care se află tipărit mesajul câştigător.
    Ai castigat Burger 2,5 L PET - Participanţii care vor descoperi mesajul „Ai castigat Burger 2,5 L PET”, vor câştiga o bere Burger 2,5L PET. Participanţii care vor gasi mesajul „Ai castigat Burger 2,5L PET”, inscripţionat sub capacele de bere ambalată în PET sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă pe care se află tipărit mesajul câştigător trebuie să păstreze în original capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă şi să le predea reprezentanţilor magazinelor participante la campanie pentru validare şi intrarea în posesia premiului, făcând dovada împlinirii vârstei de 18 ani la data începerii campaniei. Câştigătorii acestor premii vor putea să îşi ridice premiile din magazinele participante la campanie din lista afişată pe pagina burger.ro, la secţiunea Lista magazine participante.

Mesaje necâştigătoare:

    “Mai incearca” - Participanţii care vor descoperi mesajul “Mai incearca” nu câştigă niciun premiu în cadrul acestei campanii promoţionale.



Premiile în produse pot fi revendicate până cel târziu în data de 31 decembrie 2015. Premiile în bani pot fi revendicate până cel târziu în data de 08 ianuarie 2016, ora 16.00, la numărul de telefon inscripţionat în interiorul capacului câştigător sau porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă.

    Pentru a intra în posesia premiilor în produse câstigătorii vor trebui să pună la dispoziţia reprezentanţilor magazinelor participante capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea de etichetă răzuibilă pe care se află tipărit mesajul câştigător
    Pentru a intra în posesia premiilor în bani câstigătorii vor trebui să pună la dispoziţia reprezentanţilor Organizatorului următoarele:
        capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea de etichetă răzuibilă pe care se află tipărit mesajul câştigător
        date de contact corecte (nume, prenume, adresă de domiciliu, nr. telefon)
        copia după CI/BI valabil în conformitate cu originalul, pentru validarea de către Organizator a câștigătorilor și pentru îndeplinirea obligațiilor fiscale aferente
        dovada cu numărul de cont bancar semnată şi ştampilată de bancă la zi unde i se va vira contravaloarea premiului câştigat.
, , , , , , , , , ,

www.promotii-oetker.ro Promotie Dr. Oetker 15 ianuarie - 15 martie 2015

Cumpără oricare sortiment de Pizza Guseppe sau Mini Guseppe în perioada 15 ianuarie – 15 martie 2015, înscrie codul promoţional de pe baza stickerului prin SMS la 1821 (număr cu tarif normal, valabil în reţelele Vodafone, Orange şi Telekom) sau online. Poţi câştiga marele premiu o mașină decapotabilă Fiat 500 Cabrio (1.2l 69 CP, culoare galbena), premii săptămânale (4 × smartphone Samsung Galaxy S4 şi 5 × tableta Samsung Galaxy Tab 3) sau, în fiecare zi, 25 de extraşanse pentru marele premiu.
Participa acum la acest concurs !



Vă puteți înscrie online pe www.oetker.ro urmând pașii următori:

1. Deschideți într-un browser pagina www.oetker.ro Acolo veți vedea detalii despre promoția Pizza Guseppe și un link către înscriere "Înscrie-te în promoție aici"
2. Puteți intra direct în pagina concursului accesând www.promoții-oetker.ro/guseppe-condimentează-pizza-cu-premii
În meniului concursului apăsați pe "Înscriere"
3. În formularul de înscriere introduceți codul promoțional și numărul dumneavoastră de telefon
Ce puteți câștiga?


  • marele premiu: Fiat 500C
  • zilnic: 25 extra șanse pentru marele premiu
  • săptămânal: 4 Samsung Galaxy S4, 5 Samsung Galaxy Tab 3.
, , , , , , ,

Campania Kiss FM Big Bang

“Campania Kiss FM Big Bang” va incepe in data de 17.01.2015 si se va desfasura pana la data de 03.04.2015
inscrierea prin trimiterea unui mesaj tip SMS la numarul 0735 600 100 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp) cu numele, prenumele si orasul in care receptioneaza postul de radio „KISS FM” sau pe www.kissfm.ro
PREMIILE
Fondul maxim de premiere in bani este de 100.000 (osutademii) EURO.
Participa la concurs
, , , , , , , , ,

www.multibonus.ro/extramultibonus Concurs Mol 2015

Campania "Extra beneficii MultiBonus!” va începe la data de 13 ianuarie 2015, ora 17:00:00 şi se va încheia la data de 28 februarie 2015, ora 23:59:59.

Produsele participante la această campanie sunt carburanţii MOL (Benzină Tempo Plus 95, Benzină Tempo Plus 98, Benzină EVO 99, Motorină Tempo Plus EuroDiesel, Motorină EVO Diesel Euro 5, GPL) comercializaţi în benzinăriile MOL Romania .

În cadrul acestei campanii Organizatorul oferă prin tragere la sorti, la finalul campaniei, 30 de carduri de carburant MOL Blue in valoare de 300 de lei.

Pentru alimentarile de minimum 15 litri din perioada campaniei, clientii MultiBonus participanti vor primi un numar dublu de puncte fata de cele acumulate conform Regulamentului de functionare a programului MultiBonus. Punctele aditionale vor fi incarcate in contul clientilor in data de 3 martie 2015.

Pentru a participa la campanie, participantul va achiziţiona minimum 15 litri de carburant MOL din reţeaua benzinăriilor MOL participante la campanie, în perioada de desfăşurare a Campaniei, achitând cu numerar sau card bancar şi utilizând cardul MultiBonus pentru acumularea de puncte. Alimentarea prin card de carburant, fie acesta card MOL, DKV, UTA sau EuroShell, nu se va considera achiziţionare de carburant în sensul prezentului Regulament. Utilizatorii de carduri MOL RED si MOL Blue se califica pentru a participa la aceasta campanie.

Participanţii la această campanie au dreptul să participe cu un număr nelimitat de alimentări de carburant.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor va fi desfăşurată în data de 3 martie 2015.

Participa la concurs
, , , , , ,

Programul Cupa Coca Cola editia 2015

Ești elev la liceu, fie că e cu program sportiv sau nu și ai între 14 și 19 ani și îți fotbalul atunci adună-ți colegii și înscrie-te la Cupa Coca Cola 2015. Înscrierile deja au început din decembrie 2014. Până pe 30 ianuarie se vor încheia înscrierile în limita a 500 de echipe de fotbal (băieți și fete).

Programul Cupa Coca Cola ediția 2015:

Etapa pe județ (21 februarie - 10 aprilie 2015) - sistem competițional mixt (eliminatoriu + sistem grupe)

Etapa pe regiune (25 aprilie - 10 mai 2015) echipele câștigătoare din etapa I vor juca regional (regiunile de joc Iași, Oradea, Tg Mureș, Pitești)

Faza finală (22 - 24 mai 2015) - 8 echipe (4 de băieți și 4 de fete) plus cele 4 echipe câștigătoare ale fazei pe orașe în București.

Premiul Cupa Coca Cola ediția 2015 constă în participarea la un cantonament la un club european de fotbal.

Programul și regulamentul complet pe www.cupacocacola.ro
, , , , , , , ,

Catalog Margo Cosmetics 16 ianuarie - 15 aprilie 2015

Catalog Margo Cosmetics oferta valabila in perioada 16 Ianuarie – 15 Aprilie 2015! Oferte si recomandari speciale: Venin de Vipera, 36.99 lei; apa de parfum Desire Black Woman 29.99 lei; apa de parfum Flower Power 49.99 lei; roll on Jade antiperspirant 9.99 lei; apa de toaleta Charle 5 15.99 lei; vopsea nuantatoare Multi Color 16.99 lei; sampon nuantator Henna Color 7.99 lei; masca par intensiv regeneranta 17.99 lei; crema pentru varice 19.99 lei; spray impotriva transpiratiei picioarelor 12.99 lei; crema antirid cu late de capra 12.99 lei; set pensule pentru make-up 8.99 lei; ruj imperial cu oglinda 9.99 lei; cercei fantezie 6 cm, 9.99 lei; colier Dream 20 cm, 14.99 lei; etc.
, , ,

Remedii care regleaza nivelul de zahar din sange

Nivelul de zahăr din sânge este extrem de important, atât pe siluetă, cât și pentru sănătate. Vezi cum îl poți ține sub control.
Zahărul este un aliment periculos, însă organismul tău îl poftește, mai ales în perioadele în care este epuizat. Dacă vrei să ai o alimentație sănătoasă, nu este de ajuns să îl elimini din dietă, ci trebuie să îl înlocuiești cu produse care să îți țină sub control nivelul de zahăr din sânge. Cuișoarele și scorțișoara sunt două dintre ingredientele care au această proprietate, așa că încearcă să le incluzi cât poți de des în dietă.

Băutura care reglează zahărul din sânge

De câte ori îți scade zahărul din sânge, apar senzația de foame și poftele de alimente nesănătoase. Această situație îți pune în pericol silueta și sănătatea. Poți prepara un ceai care să îți țină sub control nivelul de zahăr din sânge. În 5 litri de apă fiartă, adaugă două bețe de scorțișoară și 3 grame de cuișoare. Scorțișoara pudră nu este solubilă în apă, așa că nu o poți folosi pentru prepararea unui ceai. Bea această băutură de câte ori îți este sete și vei vedea cum nevoia de dulce va dispărea.
Scorțișoara ajută la absorbția nutrienților din mâncare și reduce scăderea nivelului de zahăr din sânge, după ce mănânci. În plus, îți ajută organismul să folosească glucoza mai eficient. De cealaltă parte, cuișoarele scad glucoza din sistemul circulator, ajutând la distribuirea ei în organism. Combinate, reușesc mai bine să țină sub control nivelul de zahăr din sânge. Aceste ingrediente pot fi adăugate și peste fructe, carne sau legume.

Cum știi că ai prea mult zahăr în sânge

Când nivelul de zahăr din sânge crește, începi să ai frecvent senzația de sete și te confrunți cu pierderi inexplicabile de greutate. Oboseala și gura uscată este un alt semn că organimsul tău se confruntă cu o problemă. Dacă aceste simptome persistă, mergi la medic, pentru că ai nevoie de tratament de specialitate.
, , , , ,

Cei mai buni analgezici din natura pentru durere

Inainte sa apelezi la o pastila antidurere, ar fi mai bine sa dai o raita in bucatarie pentru ca, cel mai probabil, vei gasi acolo cele mai eficiente remedii impotriva durerii oferite chiar de natura.

1. Ghimbirul, turmenicul, busuiocul
Aceste trei plante formeaza un fel de “trinitate” a medicinei indiene stravechi. Toate au proprietati anti-inflamatorii, motiv pentru care ajuta enorm la atenuarea durerilor. Sunt chiar recomandate in tratamentul artritei reumatoide si a psoriazisului.

2. Gheara-diavolului
Aceasta planta este folosita de producatorii de medicamente in numeroase unguente pentru tratarea durerilor musculare, dar si in pastile pentru remedierea problemelor de ficat sau a arsurilor la nivelul inimii. Gheara-diavolului are puternice proprietati anti-inflamatorii si reduce durerile cauzate de artrita, durerile de cap, durerile de coloana sau orice altfel de disconfort la nivel osos sau muscular.

3. Frunzele de mesteacan
Frunzele de mesteacan actioneaza la fel ca cortizonul, o substanta folosite la tratarea afectiunilor endocrine, a artritei, a lupusului, a bolilor autoimune si chiar a bolilor de piele. Principala substanta din frunzele de mesteacan pentru care sunt un remediu impotriva durerii este salicilatul de metil, care se gaseste de altfel si in clasica aspirina. Acesta este anti-spasmodic, analgezic, astringent, diuretic, detoxifiant si ajuta chiar la combaterea radicalilor liberi, fiind folosit si ca adjuvant in prevenirea si atentuarea ridurilor.

4. Capsaicina
Aceasta substanta se gaseste, mai cu seama, in ardei iute, fiind un remediu impotriva durerilor si nu numai. Capsaicina este folosita in tratarea durerilor, dar este si un adjuvant bun in curele de slabire, avand rolul de a accelera arderile metabolice.

5. Ciresele
Ciresele contin antocianine, acesta fiind pigmentul care ofera acestui fruct frumoasa culoare rosie-purpurie. Insa antocianinele nu sunt doar un simplu pigment, ci si niste antioxidanti exceptionali, avand deopotriva si proprietati anti-inflamatorii. Antocianinele din cirese suprima inflamatiile si inhiba enzimele generatoare de durere la fel cum face, spre exemplu, aspirina.
, , , , , , , , , , ,

Un fruct de avocado pe zi ajută la scăderea nivelului de colesterol rău

Un studiu recent arată că dacă persoanele supraponderale şi obeze, a căror stare de sănătate este bună, ar consuma un fruct de avocado pe zi, acest lucru ar putea ajuta la scăderea nivelului de colesterol rău.
Cercetătorul-şef care a realizat acest studiu a precizat că rezultatele arată că fructele de avocado incluse într-un regim alimentar sănătos au redus nivelul colesterolului de tip LDL (lipoproteine cu densitate scăzută).
"Oamenii nu trebuie doar să adauge un avocado dietei, ci ar fi foarte bine să adauge un astfel de fruct unui regim alimentar sănătos", a afirmat Penny Kris-Etherton, preşedinte al Comitetului pentru Nutriţie al American Heart Association şi expert în nutriţie la Pennsylvania State University.
Doar între 5 şi 6% din calorii ar trebui să vină din surse de acizi graşi saturaţi, care se găsesc în alimente precum untul, brânza şi carnea grasă. În loc de grăsimi saturate, oamenii ar trebui să consume alimente bogate în acizi graşi mononesaturaţi şi polinesaturaţi.
Un studiu anterior a arătat că dieta mediteraneană, bogată în acizi graşi mononesaturaţi, proveniţi din uleiul de măsline extravirgin şi mai multe tipuri de nuci, scade riscul de probleme cardiovasculare majore, precum atacuri vasculare cerebrale şi infarct.
Fructele de avocado sunt o altă sursă de acizi graşi mononesaturaţi, dar conţin şi alţi compuşi benefici, cum ar fi vitamine, minerale şi fibre, potrivit studiului citat de Reuters.
Scăderea cu 13,5 mg/dl a nivelului de colesterol LDL ar putea fi suficientă pentru a preveni nevoia unui tratament medicamentos de ţinere sub control a colesterolului, potrivit lui Kris-Etherton.
"O dietă sănătoasă este eficientă, dar sunt unele beneficii în plus prin adăugarea unui fruct de avocado", a spus cercetătoarea.
, , , , , , , , ,

Concurs Pall Mall 2015 www.mereumaimult.ro


www.mereumaimult.ro - concurs Pall Mall 2015 

Timp de o lună și jumătate, ai șanse să câștigi un salariu de șef pentru tot anul și motive de sărbătoare în fiecare zi. Peste 300.000 de premii garantate se includ în motivele de sărbătoare în fiecare zi.
Pe perioada campaniei, participanții vor trebui să introducă codul unic pe www.mereumaimult.ro sau prin SMS la 1833 (număr cu tarif normal în rețelele Orange, Vodafone, Telekom).

Premiile garantate se pot ridica din benzinăriile Mol. Pentru lista completă a magazinelor participante la promoție accesați www.mereumaimult.ro.

Promoția www.mereumaimult.ro Salariu de șef va începe pe 12 ianuarie 2015 și se va încheia pe 22 februarie 2015.