, , , , , ,

Sfaturi pentru a topi kilogramele in plus

Salvie

Efectul digestiv puternic al salviei recomanda planta pentru condimentarea mancarurilor sau la prepararea ceaiurilor de salvie. Consumul acestora din urma intre mese reduce senzatia de foame resimtita in mod normal.

Mere

Este sezonul merelor, un fruct de care trebuie sa profiti cat mai mult pentru un aport crescut de vitamine si de fibre. Marul este un aliment versatil pe care il poti prepara sub forma de suc sau il poti servi in locul unei gustari intre mesele principale. Nivelul scazut de saruri din mar te ajuta sa previi si eventualele probleme cauzate de retentia apei, sustin nutritionistii. In plus, fructele sunt proaspat culese in aceasta perioada.

Dovleac

Nu il privi doar ca pe un ornament pentru Halloween. Dovlecii sunt excelenti pentru o cura de slabire, au un continut caloric scazut, miezul lor fiind bogat in fibre, vitamine si minerale cu un continut ridicat de antioxidanti. Amestecat cu scortisoarta, nucsoara, vanilie si cateva alune sau nuci, poate fi o adevarata delicatesa.

Seminte de dovleac

Nu arunca semintele de dovleac pentru ca risti sa pierzi una dinre cele mai importante surse de minerale oferite de Mama Natura. Semintele de dovleac sunt ticsite cu fier, cupru, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, zinc, seleniu si alte substante nutritive. In plus, grasimile monosaturate ale semintelor de dovleac te ajuta sa cresti ritmul metabolic al organismului si, astfel, sa scapi rapid de kilogramele acumulate in exces.

 

Scortisoara

Adauga scortisoara fara teama in diversele retete folosite in dieta ta de toamna! Aromatul condiment este plin de fibre, mangan, calciu si fier si stavileste rapid pofta de mancare, regland nivelul de zaharuri din sange si pe cel de insulina. Presara un praf de scortisoara intr-o cana de cacao cu lapte sau adaug-o intr-un desert dietetic cu mere.

 

Dafin

Foloseste frunzele de dafin la condimentarea mancarurilor: este metoda perfecta de a le da savoare fara sa adaugi sare in exces. Cu ajutorul frunzelor de dafin, tii la distanta acumularea grasimilor si retentia de apa.

Consumul de ghimbir reduce cu 25% durerile musculare resimtite in urma unui efort fizic intens. Mai mult ghimbir in alimentatia ta, mai mult avant in practicarea exercitiilor fizice! Poate fi folosit pentru condimentarea salatelor, la garnituri sau in supa. Tine radacina de ghimbir in frigider pentru a te bucura mai mult timp de calitatile acesteia.
, , , , , ,

Ce alimente combat raceala

Toamna este anotimpul răcelilor: stresul de la serviciu și schimbările de temperatură înlesnesc atacul virușilor gripei. Dacă nu se complică cu alte afecțiuni sau infecții respiratorii, răcelile nu reprezintă un risc pentru sănătatea noastră, însă de multe ori ne fac viața imposibilă.
Dureri musculare și de cap, strănuturi și congestii nazale sunt simptomele obișnuite cu care suntem obligați să conviețuim cel puțin șapte zile. Tratamentul obișnuit constă în analgezice, antiinflamatorii și un complex de vitamine pentru a întări sistemul nostru imunitar.

Nutriționistul Ata Pouramini propune o schimbare de strategie în lupta cu acești rinoviruși ce trebuie combătuți, în opinia sa, nu cu medicamente, ci cu alimente care au proprietăți curative.

Morcovul: este bogat în caroten și un stimulent natural pentru apărarea organismului.

Sfecla albă: are proprietăți depurative. Ideal pentru ficat datorită proprietăților sale ‘detox’.

Ridichea: este considerată o legumă anticancerigenă cu proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Regenerează sistemul celular, oxigenându-l și întârziind îmbătrânirea.

Nucile de Brazilia: Sunt bogate în vitaminele B, D și seleniu.

Grapefruitul: ajută nu doar la vindecare, ci și la prevenirea bolilor, datorită puterii sale antibacteriene și antiseptice. Poate fi folosit și în dietele de slăbire.

Usturoiul: este un campion împotriva infecțiilor. Vindecă și dezinfectează, deoarece are proprietăți antifungice. Reglează circulația sângelui și este foarte este bun pentru inimă.

Afinele: ajută la combaterea cistitei, a virușilor și altor infecții.

Ghimbirul: stimulează sistemele imunitar și circulator.

Alte remedii împotriva răcelii recomandate de Pouramini sunt o bună îngrijire a corpului, hidratarea organismului și folosirea în timpul somnului a unui umidificator.
, , , , , , , , ,

Hreanul intareste muschii si articulatiile

Ca orice alt condiment si hreanul are beneficiile sale de sanatate.
El ajuta la: -tuse -raceli -sinuzita -febra fanului -colici la adulti -intareste muschii si articulatiile -reumatism -probleme ale tractului urinar -risc redus de dezvoltare a diferite tipuri de cancer si altele

Hreanul este extrem de bogat in vitamina C, vitamine din complexul B, potasiu, calciu, fier si multe alte elemente importante. Atunci cand este combinat cu proprietatile benefice ale mierii si lamaii, aceste trei componente pot fi preparate pentru diverse suplimente alimentare care pot ajuta la eliminarea excesului de greutate sau la probleme de sanatate. Va impartasim cateva retete care va vor ajuta sa scapati de raceala si sa fiti mereu in forma: Pierdeti in greutate de hrean Intr-un procesor de alimente pisati 125 g hrean, 3 lamai cu coaja si se adauga 3 linguri de miere. Daca nu aveti un procesor de alimente, trebuie sa dati lamaia fin printr-o razatoare, la fel si hreanul. Se amesteca bine ingredientele, se pun intr-un borcan si se pastreaza in frigider. Se ia de doua ori pe zi cate o lingurita din acest amestec magic.
Pentru a avea rezultate vizibile ar trebui sa luati cel putin 2 saptamani. Hrean pentru o inima sanatoasa si o buna circulatie Aveti nevoie de: 5 linguri de suc de morcov, 5 linguri de hrean ras, 3 linguri suc de lamaie, 2 cesti de miere. Se amesteca toate ingredientele si pune amestecul intr-un vas care poate fi depozitat in frigider. Luati din acest amestec in fiecare zi, de trei ori cate o lingura. Ceaiul de hrean consolideaza plamanii In 200 ml de apa clocotita se fierbe o lingura de hrean ras. Lasati deoparte aproximativ 5 minute. Impartiti ceaiul in trei doze si se bea de trei ori pe zi. Inainte de fiecare consum se incalzeste putin. Hrean impotriva racelilor Veti avea nevoie de o radacina de hrean, suc proaspat de lamaie. Se da prin razatoare radacina de hrean si se adauga suc proaspat de lamaie. Puneti amestecul intr-un borcan si se pastreaza in frigider aproximativ 8-12 ore. Apoi, se ia cate o lingura de mai multe ori pe zi, intre mese.
, , , , , , , , ,

Concurs Lidl Deluxe decembrie 2014

Cumpara produse Deluxe din magazinele LIDL si poti castiga:
Saptamanal:
* 2 x cumparaturi pentru un an la LIDL
* 2 x brazid e lux
Zilnic:
* 2 x Smart TV Samsung
* 3 x tablete Samsung
* 3 x Smartphone Samsung
* 250 x voucher de 30 lei
Daca faci cumparaturi de la LIDl de minim 50 lei si ai minim un produs DELUXE in cos vei primi un card razuibil.
Valideaza codul promotional de sub portiunea razuibila pe deluxe.lidl.ro sau prin sms la 1841.
Perioada promotiei: 24 noiembrie 2014 – 26 decembrie 2014
Participa la concurs
, , , , , ,

Remedii naturiste pentru combaterea urciorului

Remedii naturiste pentru combaterea urciorului

Se unge pleoapa cu un catel de usturoi taiat in doua, de 3-4 ori pe zi, timp de 3 zile.

Un remediu care tine de autosugestie: legati la incheietura mainii din partea opusa a ochiului la care se formeaza urciorul o panglica grosuta de culoare rosie.

Uitati-va tinta in ochiul cu urcior al persoanei suferinde de aceasta boala, apoi faceti cu un inel de cununie trei cercuri in jurul acelui ochi, dupa fiecare cerc sufland intr-o parte. Urciorul va disparea.

Inveliti intr-o bucatica de tesatura din lana o bucatica de sulf si atarnati-l la gat, langa cruciulita. Dupa 24 de ore, nu va ramane nici urma de urcior.
, , , , , , , , , , , , ,

Concurs Kent 2015 trimite codul pe ahead-in.com

Cumpara pachete Kent participante la campania DESIGNED TO BE AHEAD, introdu codurile de sub capacele pachetelor promotionale pe wwww.ahead-in.com si poti castiga zilnic:
* un iPhone 6 16 gb Silver
Premii garantate fara tragere la sorti:
- 5 coduri – o bricheta
- 10 coduri: o bricheta cu incarcare USB
- 15 coduri: o scrumiera
Campania se desfasoara in perioada 17 noiembrie 2014 – 11 ianuarie 2015.
Castogatorii vor fi afisati pe site ul campaniei si vor fi contactati pentru validarea premiului
Participa la concurs
, , , , , , , , , , , ,

Catalog Oriflame c1 - 2015

Catalog Oriflame c1 2015 ianuarie.
Avem primul catalog al anului 2015, reduceri peste reduceri.
Pentru
La Oriflame, daca doriti sa adaugati in comanda CATALOG / CATALOAGE iata codurile: (mare atentie la numarul campaniei)
Catalog Oriflame C1 2015 Cod: 719501 2,50 LEI
Set 5 Cataloage C12015 Cod: 712501 10,00 LEI
Set 10 Cataloage C16 2014 Cod: 713501 15,00 LEI
Set 20 Cataloage C16 2014 Cod: 714501 25,00 LEI
, , , , , , , , , , ,

www.yourcode.ro Trimite codul Marlboro 2015

Campania promoţională „Câştigă următorul nivel de confort cu Marlboro Touch!” va începe pe data de 17 noiembrie 2014, ora 00:00:00 şi se va derula zilnic în intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59 (inclusiv), până la data de 11 ianuarie 2015, ora 23:59:59 (inclusiv).

La Campania promoţională participă următoarele variante de pachete de ţigarete Marlboro: Marlboro Touch 6 şi Marlboro Touch 4, care conţin tipărite în interiorul capacului pachetului, coduri unice formate din 8 caractere alfanumerice.

Pentru a participa la prezenta Campanie promoţională, adulţii fumători trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

    Să cumpere minimum un pachet de ţigarete participant la campanie;
    Să înscrie o singură dată în Campania promoţională codul unic:
        tipărit în interiorul capacului pachetelor de ţigarete participante la Campania promoţională;
        bonus primit prin comunicare e-mail şi / sau SMS;

Înscrierea în Campania promoţională a codului unic se poate face prin una din următoarele modalităţi puse la dispoziţie de Organizator:

    prin SMS, la numărul scurt 1848;
    prin website-ul de introducere coduri şi informare utilizat în Campania promoţională, respectiv yourcode.ro;
    prin intermediul platformei digitale „BeFirst”,

În cadrul acestei Campanii promoţionale se vor acorda în total 66 de premii, împărţite astfel:

    56 x Premii zilnice constând în următoarele 2 tipuri de premii:
        28 x Telefon iPhone 6
        28 x Smartwatch
    Premii săptămânale constând în participarea la Festivalul de muzica Tomorrowland 2015, Belgia pentru cei 8 câştigători şi însoţitorii acestuia (1 însoţitor adult pentru fiecare câştigător), ce se va desfăşura pe parcursul anului 2015 - într-una din lunile ianuarie - decembrie 2015 (inclusiv).
    Premii lunare constând in Excursie în regiunea Laponia, Finlanda, pentru cei 2 câştigători şi însoţitorii acestora (1 însoţitor adult pentru fiecare câştigător), în perioada ianuarie - decembrie 2015 (inclusiv).
regulament
, , , , , , ,

Frunzele de vita de vie au efect medicinal


Cu substantele cu efect medicinal din frunzele de vita-de-vie se trateaza in special bolile venelor, precum si varicele. In gastronomie, frunzele de vita-de-vie sunt utilizate atat sub forma proaspata cat si conservata, ca baza pentru unele mancaruri sau ca accesoriu picant. Aroma acra-picanta a frunzelor fragede, taiate marunt, da savoare supelor, salatelor si sosurilor.

Culegerea frunzelor de vita-de-vie este indicat sa se faca la inceputul verii, cand tesuturile sunt inca fragede. Frunzele uscate se pot folosi pentru ceaiuri, impotriva starilor diareice. Pentru prepararea ceaiului se pot utiliza si frunzele proaspete de vita-de-vie, insa in stare uscata se pot pastra timp indelungat.

In cazul in care frunzele se vor conserva, se spala inainte, se indeparteaza pedunculii acestora, se oparesc un minut, apoi se racesc cu apa calda. Frunzele se aseaza apoi intr-un borcan cu inchidere etansa si se sterilizeaza prin pasteurizare la 70° C. Borcanele se lasa sa se raceasca in recipientul in care au fost pasteurizate. Frunzele de vita-de-vie astfel conservate pot fi folosite fara probleme timp de doi ani.
, , , , , ,

Usturoiul inlatura acneea si e momeala pentru pesti

Scoate aschiile

Cand iti intra o aschie in deget, te doare ascutit, dar gandul ca trebuie scoasa de-acolo te sperie mai rau decat durerea. Ei bine, incearca acest truc ciudat: asaza o felie subtire de usturoi deasupra leziunii si fixeaz-o cu un bandaj. Usturoiul va face ca, dupa cateva ore, aschia sa iasa singura din piele!

 

E momeala pentru pesti!

Mirosul puternic de usturoi indeparteaza insectele, dar atrage pestii. Spune-i sotului tau pasionat de pescuit sa ia cu el pe balta cativa catei de usturoi. Somnul, crapul, pastravul si bibanul sunt doar cateva specii de peste ce nu pot rezista in fata unui asemenea “festin”.


Inlatura acneea

Un remediu eficient impotriva cosurilor este usturoiul pisat. Pielea ta nu va mirosi prea imbietor o vreme, insa proprietatile antibacteriene ale usturoiului vor pune in umbra acest disconfort.

 

Stimuleaza cresterea parului

Masajul cu zeama de usturoi la radacina parului descurajeaza caderea acestuia chiar si in cazul barbatilor predispusi la calvitie. Fa acest tratament de doua ori pe saptamana, inainte de a te spala pe cap.

 

E un excelent pesticid

Ganganiile care-ti distrug gradina se sperie nevoie mare de usturoi! Iata cum poti realiza un spray pesticid: zdrobeste trei capatani de usturoi si lasa-le 24 de ore intr-un vas cu doua linguri de ulei mineral. Indeparteaza apoi usturoiul, uleiul amesteca-l cu o lingura de detergent  pentru vase, adauga apa si pune lichidul intr-un recipent cu atomizor. Pulverizeaza apoi peste plantele infestate.

 

Repara sticla

Stiai ca usturoiul este un excelent adeziv natural? El poate fi folosit pentru a astupa microfisurile din sticla, impiedicand astfel ca geamul sa se sparga din cauza lor. Zdrobeste un catel de usturoi si cu sucul unge bine sticla, in zona afectata de fisuri, pana cand lichidul patrunde in interior. 
, , , , , , , , ,

Catalog Avon c2 ianuarie 2015

Catalog Avon c2 ianuarie 2015
Antonia in noul catalog Avon c2 2015.
Brosura Avon 2 pe 2014 valabila in perioada 22 ianuarie 2015-11 februarie 2015.
Antonia va prezinta noul catalog al doilea al anului 2015.
Timpul se imparte la 2 de ziua Indragostitilor.
Iata cum arata noua brosura Avon campania 2 2014 Romania.
, , , , , , , , , ,

Concurs Angelli 2015

Momentele speciale iti aduc premii!
Concurs Angelli 10 Noiembrie 2014 – 30 Ianuarie 2015 pe www.angelli.ro/20ani
Petrece cu Angelli si Aventura iti aduce sute de premii
Cumpara oricare sticla de Angelli* si trimite numarul bonului fiscal prin SMS** la 1878 sau aici, completand campurile de date.
Premii:
* 500 x sticla Cuvee Imperial sau Cherry,
* 50 x kit de petrecere cu: 1 sticla Cuvee, 1 frapiera, 6 pahare;
sau kit de rasfat cu: 1 sticla Cherry, 1 tava, 4 pahare personalizate;
* 5x weekend la spa pentru 2 persoane***
Participa la concurs
, , , , , , , , ,

Alimente care iti tin de foame in Postul Craciunului

Perioada postului poate fi destul de dificila pentru unele persoane care nu vor sa manance de dulce. Totusi, postul este foarte benefic pentru sanatatea noastra, asa ca nu ar fi rau sa incercam macar cateva zile sa manancam de post

Astfel, nu doar ca ne vom curata organismul de toxine, dar vom putea si slabi inainte de sarbatori

1. Merele

Desi aceste fructe provoaca aciditate, ele mentin senzatia de satietate foarte mult timp. Mai mult, daca le mananci inainte de masa cu 30 de minute, merele te ajuta sa slabesti cu pana la 40% fata de alte fructe. In plus, merele sunt pline de vitamine, mentin hidratarea si ajuta la echilibrarea nivelului de zahar din sange. Partea si mai buna este ca in aceasta perioada gasim pe piata mere romanesti sanatoase si hranitoare, potrivit ele.ro.

2. Migdalele

Migdalele contin foarte multi acizi grasi monosaturati, care pot mentine senzatia de foame departe mai multe ore. Ai grija insa sa nu exgarezi cu ele, deoarece migdalele contin destul de multe calorii
3. Avocado

Daca simti o senzatie de foame incontrolabila, pe perioada postului tine la indemana cateva felii de avocado. Stropite cu putina lamaie, acestea iti vor da rapid senzatia de plin. Avocado este foarte bogat in vitamine si minerale. Unde mai pui ca este un alimenmt minune pentru tenul si parul tau.

4. Semintele de chia

Semintele de chia sunt bogate in proteine, vitamine, fibre si minerale. Le poti manca cu lapte de soia sau migdale, pe perioada postului. Tot ce ai de facut este sa le lasi la inmuiat in lapte, timp de 10-15 minute.

5. Untul de arahide

Untul de arahide este aliatul siluetei perfecte. Acesta mentine mai mult timp senzatia de satietate, datorita acizilor grasi monosaturati pe care ii contine. Acesta trebuie insa consumat cu moderatie.

6. Ovazul

Ovazul este foarte bogat in fibre. Acesta faciliteaza digestia si mentine senzatia de satietate ore intregi. Persoanele care consuma ovaz la micul dejun si fac miscare cel putin 15 minute pe zi pot slabi pana la patru kilograme in trei luni, fara prea mare efort.
, , , , , , , , , ,

Catalog Oriflame C17 - 2014

Catalog Oriflame C17 - 2014 online. Pentru Romania brosura sau catalogul Oriflame Campania 16 Romania - 2014 va fi valabil din 9 decembrie 2014 pana pe 30 decembrie 2014.
Primii care vad catalogul online sunt Rusii dar si Moldovenii. Noi mai avem de asteptat putin, dar nu mult. Ca sa intelegem ceva din catalog exista si varianta in engleza.
, , , , , , , , ,

Catalog Avon c1 pentru 2015

Catalog Avon c1 2015.
Ninge cu oferte in prima brosura a anului 2015. Produse de top cu reducere pana la 65%.
Apa de parfum Today tomorrow Always In Bloom la un pret de 29 de lei.Tot aici veti gasi si My Avon Magazine c1 2014 si brosura pentru reprezentanti Avon c1 2014.
Campania nationala este de pe 24 decembrie pana pe 21 ianuarie 2014.
, , , , , ,

Concurs Visa 3 noiembrie - 14 decembrie 2014

În perioada 3 noiembrie – 14 decembrie 2014, cumpărăturile la Kaufland îți pot aduce mii de premii!
Plătește în magazinele Kaufland cu orice card Visa și noi te premiem! Poți câștiga instant mii de carduri cadou pe care le poți folosi la cumpărături, la Kaufland, sau chiar marele premiu, un autoturism 4×4.
1. Vino în magazinele Kaufland, achită în perioada 3 noiembrie – 14 decembrie 2014 cumpărăturile cu orice card Visa și primești un talon răzuibil. Se acordă taloane pentru orice sumă achitată.
2. Taloanele câștigătoare îți garantează un premiu instant de 50 sau 100 de lei, valoarea acestuia fiind menționată pe talon. Premiul se revendică la Biroul de Informații și constă într-un card cadou, ce poate fi folosit pentru achitarea cumpărăturilor în orice magazin Kaufland din România. Pentru validare este nevoie să prezinți talonul câștigător și bonul de cumpărături.
3. Cu taloanele necâștigătoare te poți înscrie la tombola finală, în urma căruia poți câștiga un autoturism 4×4. Completează-ți datele pe verso taloanelor necâștigătoare și depune-le până la finalul campaniei în urnele special amenajate în magazinele Kaufland.
Tragerea la sorți din cadrul tombolei finale va avea loc în data de 24 decembrie 2014.
Premiile oferite în cadrul campaniei
2 550 de premii instant, constând în carduri cadou de 50 și 100 de lei
Marele Premiu, oferit la tombola finală: un autoturism 4×4 Dacia Duster

Participa la concurs
, , , , , , , , , ,

Concurs MOL 3 noiembrie 2014 - 31 ianuarie 2015

Campania “Câștigă carburant să traversezi pământul!” va începe la data de 3 noiembrie 2014, ora 00:00:00 şi se va încheia la data de 31 ianuarie 2015, ora 23:59:59.
PLATESTE CU ORICE CARD VISA PENTRU CUMPARATURILE DIN BENZINARIILE MOL SI POTI CASTIGA PREMII ATRACTIVE
Produsele participante la această campanie sunt carburanţii MOL (Benzina Tempo Plus 95, Benzina Tempo Plus 98, Benzina EVO 99, Motorina Tempo Plus EuroDiesel, Motorina EVO Diesel Euro 5, GPL) comercializaţi si produsele si serviciile comercializate în benzinăriile MOL.
În cadrul acestei campanii Organizatorul oferă următoarele premii:
  • 400 Carduri de carburant MOL Silver cu valoarea unitara de 300 lei (TVA inclus) – acordate prin momente norocoase desemnate prin tragere la sorti
  • 1 Card de carburant MOL Silver cu valoarea unitara de 30.000 lei (TVA inclus) – acordat prin tragere la sorti la finalul campaniei
Pentru a participa la promoție, participantul va achiziţiona carburanţi MOL sau produse si servicii in din reţeaua benzinăriilor MOL participante la campanie, în perioada de desfăşurare a Campaniei, achitând cu orice card Visa
Dupa obtinerea unui bon achitat cu orice card Visa din perioada 3 noiembrie 2014 – 31 ianuarie 2015 pentru achizitii de carburant sau de produse si servicii din benzinariile MOL, participantul trebuie sa acceseze site-ul molromania.ro/visa, sa completeze in formularul de inscriere ID-ul tranzactiei (care apare in partea de sus a bonului fiscal „ID Trx”), primele 4 cifre ale cardului Visa cu care a efectuat plata, numărul de telefon, numele si prenumele si sa selecteze din lista disponibila benzinaria MOL de unde a obtinut bonul fiscal. 
Clientii care inscriu pe pagina campaniei molromania.ro/visa si seria cardului MultiBonus pe care il detin, vor beneficia de șanse duble la tragerea la sorți de la finalul campaniei (tranzacția respectivă va fi înscrisă de 2 ori în baza de date) pentru câștigarea cardului de carburant în valoarea de 30.000 Lei (TVA inclus) 
Participanţii la această campanie au dreptul să inscrie zilnic maxim 3 bonuri de carburant sau de produse din benzinariile MOL achitate cu orice card Visa, pe durata campaniei.
, , , ,

Superalimente care iti intaresc puternic sanatatea

Cu totii am auzit despre „superalimente” in ultimii ani, insa stii cat ar trebui sa mananci pentru a beneneficia de pe urma lor sau ce fac ele pentru tine? Superalimentele sunt clasate astfel cele bogate in antioxidanti – molecule care previn afectarea celulelor sanatoase. Insa aceste toate aceste superalimente mai ofera alte beneficii si pe deasupra sunt si gustoase.

Iata cele 5 superalimente.
 

1. Afine

Ce contin? Au un continut ridicat in antioxidanti, inclusiv vitamina A si constitue o sursa excelenta de fibre.
Ce fac? Scad colesterolul, ajuta la scaderea glicemiei, in vreme ce antioxidantii lupta impotriva unor forme de cancer, boli de inima, astm, artrite si a bolilor neurologice specifice inaintarii in varsta.
Cum le mananci? Oricum: salate, presarate in iaurt, coapte, congelate.
Cat ai nevoie? Consumul zilnic de afine face minuni pentru sanatate.

2. Broccoli

Ce contin? Broccoli este o sursa excelenta de vitamina C si K, de acid folic, calciu si fibre.
Ce face? Vitamina K pastreaza sanatatea sangelui si impiedica formarea cheagurilor de sange, in vreme ce viamina C lupta impotriva cancerului. Acidul folic este recomandat pentru femeile insarcinate si mamele care alapteaza, in vreme ce calciu intareste oasele, iar fibrele ajuta tranzitul intestinal.
Cum il mananci? Inabusit alaturi de alte legume colorate sau crud cu humus.

Cat ai nevoie? Poti consuma zilnic aproximativ o cana, crud sau gatit.

3. Ceaiul negru

Ce contin? Are o multime de oxidanti fara altceva – ceaiul nu are nicio calorie.
Ce face? Ceaiul scade tensiunea arteriala, ajuta la prevenirea cancerului si osteoporoza, scade riscul de atac cerebral, promoveaza sanatatea inimii, contribuie la completarea necesarului zilnic de fluide si, posibil, poate juca un rol in prevenirea arderilor solare.
Cum il consumi? Tine plicul de ceai aproximativ 3 minute (sau mai putin daca esti sensibil la cafeina), il poti asezona cu lamaie sau cu miere, dupa gust.
Cat ai nevoie? Poti bea cat de mult vrei. Ai grija totusi sa nu exagerezi pentru ca are un continut ridicat de cafeina.

4. Spanac

Ce contin? Spanacul este bogat in proteine vitamina A si K, acid folic si, de asemenea, bogat in fibre.
Ce face? Spanacul face inima mai puternica, protejeaza impotriva pierderilor de memorie si ajuta la dezvoltarea bebelusilor nenascuti (ceea ce inseamna ca este excelent pentru femeile insarcinate).
Cum il mananci? Crud in salate sau gatit intr-o lasagna cu spanac.

Cat ai nevoie? O ceasca pe zi e suficient.

5. Nuci

Ce contin? Nucile au o multime de antioxidanti si sunt bogate in vitamina E. Pe deasupra, nucile contin omega 3 si o multime de alte grasimi polinesaturate.
Ce face? Antioxidantii lupta impotriva cancerului in vreme ce vitamina E este buna pentru sanatatea inimii si scade colesterolul. In plus, nucile sunt excelente atat impotriva diabetului cat si a depresiei.
Cum il mananci? Crude, presarate in iaurt sau in salate, sau in sosul pesto.
Cat ai nevoie?Consuma cateva nuci pe zi, nu mai mult de 8, si te vei bucura de toate aceste beneficii.

, , , , , , , , , ,

Diva Life Cosmetics Catalog iarna 2014

Diva Life Cosmetics catalog iarna 2014 Apă de parfum J’asalli 100ml Pentru femeile care isi cunosc valoarea si nu se tem de provocări. Categoria: fl oral fructat Note de varf: lamaie, coacaze negre, zambile. Notele de mijloc: iasomie, lacramioare, ylang-ylang, trandafi r. Note de bază: lemn de santal, mosc, vanilie, chihlimbar 58.99 lei Apă de parfum HE Gold 100ml Dedicat barbatului istet si mereu surprinzator. Categoria: lemnos condimentat Note de varf: mandarine, grapefruit, menta Note de mijloc: scortisoară, cardamom, nucsoara, patchouli Note de baza: lemn de santal, lemn de tec copac 57,99 lei Apă de parfum Sensei 100ml Categoria: fl oral lemnos Notele de cap: lamaie, salcam, cafea limette. Notele de mijloc: iasomie, migdale. Note inferioare: lemn de palisandru exotic, tămâie 57,99 lei Apă de parfum Dream 100 ml Categoria: fl oral fructat Note de varf: bergamota, viorele, coacăze negre Note de mijloc: piersici, fl oare de portocal Note de bază: lemn de santal, mosc. 57,99 lei Apă de parfum Moon Light 50ml Categoria fl oral proaspat Note de varf: mandarine, violet, lemn de trandafi r fl oare de portocal. Note de mijloc: gardenie, mimoza, ylang-ylang Note de baza: ambra, mosc, vanilie, fructe de padure 32,99 lei 1. Cercei ‚‚Flamenco’’ argint tibetan si plastic lungime cercei: cca. 4 cm 2. Cercei ‚‚Summer’’ argint tibetan si plastic lungime cercei: cca. 4 cm mozaic turcoaz Cercei mozaic argint tibetan si plastic lungime: cca. 3,5 cm 4,80 lei mozaic maro 3. Cercei ‚‚Pink Love’’ argint tibetan si plastic lungime cercei: cca. 3,5 cm 4,80 lei Colier cu medalion zodii lungime 48cm medalion 1,5x1,5cm 9,80 lei Pilă multifunctională Are 6 feţe diferite 6,50 lei