, , , , , , , , , , ,

Catalog Oriflame c14 - 2014 varianta romaneasca

Catalog Oriflame c14 2014 acum online!
Cum arata noua brosura online Oriflame . Aflati primii acest lucru.

Vom avea si catalogul Oriflame c14 2014 in varianta romaneasca in cel mai scurt timp posibil.

Catalogul Oriflame c15 2014 va fi publicat la noi pe blog in cel mai scurt timp posibil de la data aparitiei.
Vizionare placuta!
, , , , , , , , ,

Concurs biskrem 2014 pe www.biskrem.ro

Campania promotionala “Descopera castigatorul din tine!” va fi lansata la data de 15 septembrie 2014, ora 00:00 si va dura pana la data de 07 decembrie 2014, ora 23:59, inclusiv.

Produsele participante la Campanie sunt biscutii Biskrem cacao de 140 grame, 160 grame si 80 grame cu ambalaj dedicat de promotie “Descopera castigatorul din tine!”. Produsele participante la Campanie vor avea atasat un sticker promotional ce contine un cod unic de participare de 8 caractere alfanumerice.

Campania promotionala se va organiza sub forma unei loterii publicitare, in cadrul careia sunt desemnati castigatorii celor 500 premii instant, 12 premii saptamanale a cate 1000 euro+ marele premiu- excursie pentru 2 persoane in Japonia. Desemnarea castigatorilor premiilor campaniei promotionale (in cazul premiilor saptamanale si Marelui Premiu) si, respectiv, a momentelor castigatoare (in cazul premiilor instant) se va face pe baza unui algoritm electronic, cu ajutorul unui program informatic de extrageri specializat.

Pentru a participa la loteria organizata in cadrul aceastei Campanii, consumatorii trebuie sa achizitioneze oricare produs Biskrem participant cu ambalaj promotional, sa descopere codul unic de pe ambalaj si sa il inscrie in Campanie, in perioada 15 septembrie 2014, ora 00:00 si 07 decembrie 2014, ora 23.59 (inclusiv), prin una din cele 2 modalitati de inscriere:

    prin intermediul site-ului www.biskrem.ro
    prin SMS la numarul 1779, numar cu tarif normal disponibil in retelele Orange, Vodafone, Cosmote;

Fiecare cod unic poate fi inscris in Campanie o singura data, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa.

In cadrul Campaniei se vor acorda 513 premii constand in:

    Premi instant
        100 x Kendama
        30 x Sandale japoneze
        70 x Kimono barbati
        90 x Kimono femei
        110 x Evantaie
        100 x Umbrele ninja
    Premii saptamanale
        12 x Premii in bani (1.000 euro)
    Premii finale
        1 x Excursie in Japonia pentru 2 persoane (incluzand transport, cazare si diurna) in valoare de 5.000 euro
, , , , , , , , ,

Trimite codul Kinder Bueno 2014

Ce ai zice de o excursie în Peru, Noua Zeelandă sau Las Vegas? Destinații exotice care nici nu îți trec prin cap că ai putea să le vizitezi vreodată. Începe să te apuce tentația, nu? Kinder Bueno îți va mări nivelul de tentație atunci când se vor extrage câștigării super excursiilor la concursul "Tentația în spatele tentațiilor". Consumatorii Kinder Bueno au posibilitatea de a câștiga una din cele 15 excursii în Franța, Italia, Peru, Irlanda, Noua Zeelanda, Tanzania, Islanda, Japonia, Finlanda, Argentina, India, SUA. Valoarea totală a premiilor este de 360.117 RON.
Produsele participante la campanie sunt produsele Kinder Bueno cu etichetă promoțională marcate www.teapucatentatia.ro.
Consumatorii vor trebui să introducă codul descoperit pe eticheta promoțională în formularul de pe www.teapucatentatia.ro în destinația aleasă.
Perioada campaniei: 12.09.2014 - 12.11.2014
Lista câștigătorilor va fi afișată pe www.teapucatentatia.ro.
, , , , , , , , ,

promoanvelopecamioane.ro Concurs Mol 2014

Campania “Cu Michelin spre economii pe termen lung” va incepe pe data de 1 septembrie 2014 si se va desfasura pana pe data de 30 noiembrie 2014.
Prin produse participante se va intelege ca urmatoarele produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania participa la campanie:

    anvelopele noi Michelin pentru camioane

In cadrul campaniei, Organizatorul va acorda, urmatoarele premii, acestea avand un numar limitat:

    2.000 x CARD carburant

Un participant poate avea dreptul la un Card Mol Blue in valoare de 110 lei numai la achizitionarea unei
anvelope noi Michelin pentru camioane;

Pentru a se inscrie in promotie, Participantii trebuie sa achizitioneze minim o anvelopa noua Michelin pentru camioane in intervalul 01 septembrie – 30 noiembrie 2014 si sa se inscrie cu factura de achizitie accesand site-ul promoanvelopecamioane.ro. Utilizatorul se poate inscrie pe site cu factura pana la data de 15 decembrie 2014, dupa aceasta data inscrierile pe site vor fi inchise. Dupa transmiterea informatiilor obligatorii, Participantul va primi pe adresa de mail folosita la inscriere un email in care va fi informat ca datele transmise de el sunt verificare si prelucrate. De asemenea va fi informat ca va primi un alt mail de validare/invalidare in termen de 30 de zile lucratoare de la data inscrierii.

Pentru fiecare anvelopa Michelin pentru camioane cumparata, un participant poate beneficia de un card MOL Blue de combustibil in valoare de 110 lei, valabile in benzinariile MOL. Un participant poate beneficia de un maxim de 60 de carduri de combustibil/participant.
, , , , , , ,

www.conserve.bucatarulunisol.ro Concurs Unisol 2014

Cumpără orice produs Unisol și înscrie pe www.conserve.bucatarulunisol.ro cuvântul Unisol urmat de numărul bonului de casă, și poți câștiga prin tragere la sorți unul din sutele de premii puse în joc.
10.000 lei pentru o bucătărie nouă
100 tichete cadou (în valoare de 200 lei)
100 baxuri de ulei Unisol
100 șorțuri de bucătărie Unisol
Promoția se desfășoară în perioada 1 septembrie - 15 noiembrie 2014.
Regulamentul oficial este disponibil în mod gratuit pe conserve.bucatarulunisol.ro sau pe pagina de Facebook  Unisol ulei de prima presa.
Pentru a participa la promoție, participantul trebuie să cumpere orice produs Unisol (1L, 2L, 5L, 10L) și să înscrie cuvântul Unisol, urmat de numărul bonului de casă, prin SMS la 1843 sau online pe conserve.bucatarulunisol.ro.
, , , , , , , , ,

Concurs Pall Mall 2014, unde trimit codul?

www.mereumaimult.ro Concurs Pall Mall Trimite Codul Si Castiga
Participa si tu la cel mai nou concurs al momentului ,demonstreaza ca esti un fan al Pall Mall si trimite codul de la pachetele de Pall Mall si intra in cursa pentru castigarea unui Mini Cooper , de unde si sloganul concursului “Mai mult decat un Mini Cooper Countryman!
Castigi mii de kilometri de libertate!
Perioada dedesfasura a concursului este 08.09.2014 – 19.10.2014
Premii puse in joc:
 Mini Cooper Countryman
Descopera ce-ti aduc in plus sutele de mii de premii pe care Pall Mall ti le-a pregatit.
Trimite codul Pall Mall prin SMS la 1833 ( numar cu tarif normal in retelele Vodafone, Orange, Cosmote)
sau participa direct de pe internet cu ajutorul paginii oficiale de concurs.
Participa la concurs
, , , , , , , , ,

Sony Xperia Z3, specificatii

Sony a prezentat in deschiderea targului de tehnologie IFA Berlin noile sale telefoane.

Sony ataca in forta targul de tehnologie IFA Berlin. Compania a anuntat noul Sony Xperia Z3, la doar 6 luni dupa prezentarea lui Xperia Z2. Am vazut de asemenea si noul Xperia Z3 Compact, dar si un telefon destinat celor cu buget redus, Sony Xperia E3.

Si acum specificatiile:

Sony Xperia Z3 are un ecran de 5,2 inch, la fel ca modelul precedent, un cip Snapdragon 801 cu procesor quad-core la 2,5GHz, 3 GB de RAM si unitate de procesare grafica Adreno 330. Ecranul este de 1080p, asadar nu a aparut rezolutia 2K despre care s-a vorbit la bursa zvonurilor. Noul Sony Xperia Z3 este un pic mai subtire si mai usor decat Sony Xperia Z2. Compania a taiat 1mm din grosimea aparatului si 11 grade. Smartphone-ul va fi disponibil in mai multe variante de culoare, pe langa alb si negru. Bateria este de 3100mAh.

Sony Xperia Z3 Compact este un fel de Z3 de dimensiuni reduse. Telefonul pastreaza procesorul si unitatea de procesare grafica a fratelui de dimensiuni mai mari. Sony Xperia Z3 a primit un ecran de 4,6 inch, cu 0,3" mai mare decat Z1 Compact. Rezolutia ramane la 720p. Mai gasim 2 GB de RAM si o baterie de 2600mAh. Telefonul acesta ar urma sa fie in culori mai tineresti decat Sony Xperia Z3.

Cel de-al treilea model, Sony Xperia E3, destinat celor cu buget redus, are un ecran de 4,5inch la 480x854p, procesor quad-core la 1,2GH, 1GB de RAM, 4 GB de spatiu si Adreno 305. Vine cu camera principala de 5MP si secundara 1,3MP, plus o baterie de 2330mAh.
, , , , , , , , , , ,

Trimite codul Delma 2014 pe www.delma.ro

Concurs margarina Delma 2014 pe www.delma.ro
Castiga 10.000 de lei sau 115 aparate pentru micul-dejun (toaster, plita si cafetiera)
Concursul se desfasoara in perioada 01 Septembrie 2014 - 24 Decembrie 2014

Ziua buna cu Delma Sandvis se cunoaste! Bucura-te de cele mai delicioase dimineti impreuna cu Delma Sandvis si castiga premiile noastre: o masina de mic dejun pe zi sau marele premiu in valoare de 10.000 de lei!

Inscrie codurile promotionale de pe pachetele Delma Sandvis in formularul alaturat sau prin SMS* la numarul scurt 1870 si pastreaza capacul produselor pentru validare.

*numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote.

Mult succes si nu uita ca premiul bun

face micul-dejun!

Ce castigi?
1 x 10.000 lei, 115 x aparat de bucatarie multifuncional

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza minim un produs Delma Sandviș participant la promotie si introdu codul promoțional de pe pachete în formularul de pe pagina de concurs delma.ro alaturi de datele tale de contact sau prin SMS la 1870 (numar cu tarif normal).

Regulament