, , , , , , ,

Telina lupta impotriva cancerului

Telina este una dintre legumele care nu trebuie sa lipseasca din casa. Se poate gasi in tot timpul anului la piata si la supermarket, iar beneficiile sale sunt unele care nu pot fi deloc neglijate.


Frunzele si radacina de telina pot fi consumate si in stare cruda, asa ca timpul de preparare este scurt. Din frunze se poate pregati un suc delicios, iar din tulpina multe preparate foarte gustoase.


Telina reduce aciditatea gastrica, lupta impotriva cancerului, are efect laxativ si diuretic, scade tensiunea arteriala si sustine activitatea normala a functiei renale.


Specialistii sustin ca telina este un excelent antiinflamator in tractul digestiv, iar polizaharidele fara amidon  din ea sunt responsabile de aceasta functie.


Acestia au identificat si alte tipuri de antioxidanti in telina, in afara de binecunoscuta vitamina C, iar acestia ajuta in lupta cu radicalii liberi si cu daunele de oxigen din celulele noastre, vasele de sange si organe.


Daca planuiti sa gatiti la abur legume, includeti si telina, fara a va fi teama ca isi va pierde din proprietatile antioxidante in timpul prepararii. Intr-un studiu recent, cercetatorii au comparat impactul pe care il are prepararea la abur timp de 10 minute versus prepararea prin fierbere, timp de 10 minute si blansarea(operatie de sterilizare, prin oprire, a alimentelor), timp de 3 minute in apa fiarta.


In cazul gatitului la abur, intre 83-99% dintre antioxidanti au ramas in telina dupa 10 minute. La blansare si la fierbere s-au pierdut antioxidantii in proportie de 38-41%, informeaza whfoods.com.


Specialistii recomanda ca telina sa fie consumata intr-o perioada de 5-7 zile de la cumparare, iar cea 

refrigerata pentru perioade lungi de timp ar trebui evitata, deoarece au loc pierderi masive de fenoli pe durata congelarii.


Telina contine vitamina K in proportie de 32.8%, molibden, un oligoelement esential in alimentatie, in proportie de 11.2%, acid folic, 9,5%, dar si potasiu, mangan, fibre, acid pantotenic, vitamina B2, cupru, vitamina C, vitamina B6, calciu, fosfor, mangneziu si vitamina A.


Leguma mai este laudata si pentru suportul cardiovascular pe care il ofera si scaderea riscului de inflamare cardiovasculara, are si un efect calmant asupra sitemului nervos, iar pentru cei care au pietre la vezica biliara si cea urinara trebuie sa consume telina cat mai des, deoarece ajuta la eliminarea lor.
, , , , , , , ,

www.ziuacolegilor.ro Concurs Poiana Chokotoff

Fiecare zi în care îți revezi colegii de clasă sau de birou e o zi de sărbătoare.
Bucură-te de fiecare moment și împarte cu ei o cutie de praline Chokotoff.
Înscrie pe site codurile promoționale de pe cutiile de praline Chokotoff și poți câștiga săptămânal premii dulci pentru tine și colegii tăi.
Premii:
Zilnic: Cutii cu bunătăți Chokotoff
Săptămânal: 2 x Samsung Galaxy Note 3
Inscrie codul si intra in cursa pentru premiile oferite
, , , , , , , , , ,

Catalog Avon C15 - 2014

Catalog Avon c15 2014 online (brosura Avon c15 2014)
Participă la programele motivaţionale Anew şi Avon Luck!
Noua colecție de parfumuri CHRISTIAN LACROIX AMBRE.
Campania 15/2014
Campanie trendsetter:
11.09.2014 - 01.10.2014
Campanie națională:
23.10.2014 - 12.11.2014
Sa urmarim mai jos Brosura Avon pentru luna octombrie noiembrie 2014, My Avon Magazine c15 2014 si Ofertele pentru reprezentanti Avon c15 2014.
Succes la cumparaturi.
, , , , , , , ,

Castiga 100 euro cu batoanele de ciocolata Snickers, Bounty Mars, M&M, Twix sau Peanut

Incearca ti norocul cu  BATOANELE TALE PREFERATE DE CIOCOLATA
Cum procedezi?
1) Cumperi produsele participante la promo’ie: Snickers, Bounty Mars, M&M, Twix sau Peanut
2) Desfaci ambalajul 2i identifici codul promo’ional
3) Creezi cont pe acest site. Daca ai deja cont, te autentifici.
4) Introduci codul ]n sectiunea Participa la promotie
5) Afli pe loc daca ai castigat.
Strânge toate ambalajele promotionale si valideaza codurile aici, doar in perioada 22 august – 5 octombrie 2014.
La promotie pot participa toti cetatenii români care au implinit vârsta de 12 ani.
Regulamentul promotiei este disponibil in mod gratuit in  sec’iunea Regulament.
Pentru mai multe detalii sunati a infoline 021 407 71 52, de luni pâna vineri ]ntre orele 09:00-18:00.
Participa la concurs
, , , , , , , , ,

www.afaralajoaca.ro Introdu prin SMS codul Kinder 2014

Produsele Kinder sunt produse special create pentru cei mici dar potrivite si pentru cei mari. Bogate in lapte, ele reprezinta desertul perfect, fiind impachetate individual pentru a le oferi copiilor portia potrivita cu ciocolata, cu mai mult lapte si cu mai putina cacao. Kinder va invita afara la joaca! Acceptati? Daca da, atunci participati la concursul "Kinder - AfaraLaJoaca.ro" ce se desfasoara in perioada 22 august - 14 septembrie 2014.
Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa achizitionati de minim 10 lei oricare din produsele participante (Kinder Chocolate in ambalaj de 100g; Kinder Chocolate Maxi in ambalaj de 21g; Kinder Chocolate Maxi in ambalaj de 21gx6; Kinder Country in ambalaj de 23,5g; Kinder Country in ambalaj de 141g; Kinder Delice Cacao in ambalaj de 42g; Kinder Delice Cacao in ambalaj de 420g; Kinder Delice Cocos in ambalaj de 42g; Kinder Delice Cocos in ambalaj de 420g; Kinder Happy Hippo in ambalaj de 20,7g; Kinder Happy Hippo in ambalaj de 103,5g; Kinder Surprise in ambalaj de 20g; Kinder Schoko-bons in ambalaj de 46g; Kinder Schoko-bons in ambalaj de 125g; Kinder Felie de Lapte in ambalaj de 28g; Kinder Felie de Lapte in ambalaj de 140g; Kinder Maxi King in ambalaj de 35g; Kinder Pingui in ambalaj de 30g; Kinder Pingui in ambalaj de 120g) si inscrieti bonul fiscal prin SMS la 1728 sau pe site-ul concursului www.afaralajoaca.ro.
Premiile constau in:
- 250 de jucarii de carton asamblabile si un set de 5 markere colorate.
, , , , , , , ,

Concurs Tymbark Fizzy 2014 pe www.marulsibuladeaur.ro

Concurs%2Bfizzy%2B2014 www.marulsibuladeaur.ro Concurs Tymbark Fizzy 2014In perioada 18 august – 21 decembrie 2014, cauta produsele
participante Tymbark Fizzy 2l cu eticheta promotionala si cod unic,
plasat sub eticheta.Orice cod inscris pe site si /sau prin SMS la numarul 1844 (tarif
normal) iti poate aduce unul dintre sutele de premii instant in valoare
de 100 de lei fiecare. Indiferent daca ai castigat sau nu un premiu instant, poti vota piesa artistului preferat.
Asculta cele patru interpretari ale hitului Fizzy, voteaza-ti artistul
preferat si poti castiga prin tragere la sorti Marele Trofeu “Marul si
Bula de Aur”, in valoare de 5000 de Euro!
Vor intra in tragere la sorti toate codurile valide castigatoare sau
necastigatoare care au reprezentat 1 vot pentru interpretarea muzicala
declarata castigatoare.
Participa la concurs
, , , , ,

Concurs Dove Men Care 2014

CONCURS DOVE MEN+CARE 2014 PE WWW.DOVECLUB.ROMergi in magazine, cumpara orice produs Dove si nu uita bonul de casa! Acceseaza-ti contul pe doveclub.ro, inscrie cel putin 1 bon de cumparaturi si intri automat in tragerea la sorti pentru un aparat foto Samsung. Vei putea surprinde cele mai frumoase momente din vacanta ta daca inscrii bonul pe site sau daca il trimiti prin posta pana la sfarsitul lunii septembrie.
www.doveclub.ro Concurs Dove Men Care 2014 inscrie codul bonului
, , , , , , , , , ,

Apa de mare vindeca rapid acneea

Căldura te-a vlăguit de tot şi te simţi din ce în mai lipsit de poftă de viaţă? Nu te îngrijora! Câteva zile de concediu la mare te vor ajuta să-ţi recapeţi starea de bine.

Şi totuşi, înainte de a petrece câteva zile pe litoral, trebuie să ai în vedere câteva lucruri.

Cura heliomarină este contraindicată dacă ai suferit, în ultimul timp, o intervenţie chirurgicală serioasă, dacă ai probleme cu inima, ai anemie, insuficienţă renală sau hipertiroidism.

Valurile stimulează circulaţia sângelui

Suferi de sindromul mâinilor şi picioarelor reci? Niciun re­mediu nu funcţionează mai bine ca terapia cu valuri (aceasta ajută circulaţia peri­ferică).

Curenţii marini, care an­trenează apa, acţio­nea­ză ca un masaj fin asupra muş­­chi­lor şi a vaselor de sânge, tonifi­cân­du-i.

În zi­lele când nu sunt valuri foar­te mari, poţi face jogging timp de 10-20 de minute, prin apă (aceasta nu trebuie să depăşească genun­chii).

Pro­­­­cedura în­lătură chiar şi celulita. Mai mult, specialiştii afir­mă că marea îi linişteşte pe nevrotici.

Astfel, 10-15 minute zil­nice de ex­punere la valurile mării acţionează ca un sedativ.

Apa de mare vindecă acneea

Tot la mare te vindeci de acnee. Atât soarele, cât şi apa salină cicatrizează şi vindecă urmele coşurilor. Cum?

Particulele fine de nisip sunt abrazive şi regenerează pielea, înlăturând celulele moarte, iar sarea reglează sebuumul, prevenind apariţia altor coşuri (­acţionează ca un antiseptic şi un antiinflamator la nivelul pielii).

În plus, la recomandarea dermatologului, mai poţi urma un tratament special cu apă de mare, dacă suferi de eczemă sau de dermatoză.
, , , , , , , , , , ,

Catalog Oriflame c13 2014

Catalog Oriflame c13 2014 online.
Oferte! - Portfard The ONE Machiaj Oriflame.
Fard de obraz The ONE IlluSkin Cosmetice Oriflame.
Geantă Mesh Moda Oriflame.
Oriflame Catalog brosura 13 - 2014 -16 septembrie 5 octombrie 2014.
Brosura in Romania in curand, vedeti ofertele din alte tari. varianta englezeasca, si franceza.
, , , , ,

Castiga Lay's GINGA

Campania “Castiga Lay's GINGA” se va desfăşura in perioada 06.08.2014 ora 11:00 şi încetează la data de 01.09.2014, ora 23:59 şi urmează a fi organizată şi desfăşurată pe peretele paginii de Facebook Lay’s România.

Pentru a putea participa la această Campanie şi pentru a se înscrie în mod oficial la aceasta, este obligatoriu ca participantul să respecte toate condiţiile înscrise în prezentul regulament.

Campania se va desfăşura pe durata a 28 de zile, astfel:

    PASUL 1 – In datele de 6 august, 9 august, 12 august, 16 august, 19 august, 23 august, 26 august, 30 august, la ora 15:00, Organizatorul va posta pe pagina de Facebook o postare constand intr-o provocare (quizuri, puzzle-uri) pentru fanii Lay’s. Aceasta provocare implica din partea Participanților un răspuns sub formă de comentariu.
    PASUL 2 – Participanții vor trebui să răspundă corect, in termen de 48 de ore din momentul postarii provocării lansate de Organizator.

Câştigătorii vor fi desemnati la sfârșitul fiecarei provocări (in termen de 48 de ore dupa fiecare postare).

Pentru fiecare provocare (8 provocari pe durata campaniei), se va acorda cate 1 premiu constand în o cutie de Lay’s Ginga 140 gr (20 pungi).
, , , , , , , , , , ,

www.becks.ro Concurs Becks 2014, trimite codul

Pentru ca iti plac premiile si Aventura, azi-dimineata am pornit in Beckspeditie pentru tine. Cu 1503 kilometrii de parcurs in fata, premiile Becks au pornit pe Dunare din Regensburg si au ajuns pana in Passau.
Oare despre ce premii e vorba si cand vor ajunge la destinatie?
Trimite prin sms la 1750 sau www.becks.ro , codul de sub cheitele promotionale Beck s sau Beck s Green Lemonsi poti castiga:
* 4 masini BMW seria 1
* mii de pahare de Becks
Perioada promotiei 11 august – 30 septembrie 2014
Participa la concurs
, , , , , , , , ,

Concurs Winston 4 august - 12 octombrie 2014

Trimite codul din pachetele de Winston prin sms la 1896 sau pe www.freedom14.ro.
Campania se desfasoara in perioada 4 august – 12 octombrie 2014
Premii:
* 4 excursii pe o insula din Oceanul Indian – prin tragere la sorti
* 2 x 500 lei / ora in intervalul 10-22
* 30.000 pachete Winston – pentru a l doilea codu introdus
* 100.000 brichete – pentru primele 100.000 coduri
Participa la concurs
, , , , , , , , , ,

Concurs Noroc 2014, cauta sub capac

Participa la promotia Noroc si poti castiga premii care mai de care mai mestesugite: 7 potcoave cu totul si cu totul de aur si 1.250.000 de beri Noroc de 0.5 l.
Nu trebuie decat sa cauti sub capacele de bere si sa vezi daca esti norocosul castigator. Ai peste un milion de sanse, asa ca poti incepe de pe-acum. Ca doar norocul trebuie muncit, nu nimerit.
Perioada promoţiei: 01 august – 01 octombrie 2014
La campania promotionala ”Castiga premii mestesugite” participa marca “Noroc” (bere cu alcool), in ambalajele sticla 0.5L/ Pet-ul de 0.5L/ Pet-ul de 1L/ Pet-ul de 3L, care se identifica prin etichetele promotionale si capace promotionale care au tiparit in partea interioara unul dintre cele 3 (trei) mesaje:
- Mai incearca
- Bere Noroc 0.5L
- Potcoava de aur
, , , , , , ,

www.racorestevara.ro Concurs Bergenbier Fresh 2014

www.racorestevara.ro concurs Bergenbier Fresh 2014

„Racoreste vara” - Campanie pe website

Perioada de desfasurare a campaniei: 18 iulie 2014 – 21 august 2014

Urcă o poză cu tine și prietenii tăi dintr-o escapade brrrrrăcoritoare și aceasta poate apărea în spotul Bergenbier Fresh!

!Atenție, pentru validare, pozele trebuie să respecte termenii si conditiile regulamentului promotiei.