Filled Under: , , , ,

Vlad Grigorescu un nou magician

Noul magician de la Romanii au talent, Vlad Grigorescu se prezinta pe site-ul personal ca fiind:  Mentalist, Iluzionist si Entertainer
Pe scurt despre biografia lui Vlad Grigorescu, mentalistul care stie sa faca show cu adevarat.
Tanar, carismatic, energic si cu abilitati iesite din comun, Vlad Grigorescu  reuseste sa tina o sala intreaga cu gura cascata prin demonstratiile sale de mentalism.

Vlad Grigorescu  combina tehnici psihologice de manipulare, sugestie, indemnare si multa intuitie ca sa creeze iluzia unui al saselea simt.

Cu sute de spectacole la activ, Vlad Grigorescu este un showman adevarat, un entertainer in adevartul sens al cuvantului si spectacolele sale ii tin atenti chiar si pe cei mai sceptici dintre spectatori.

Mentalistul Vlad Grigorescu  a prestat pentru clienti de clasa inalta, corporatii mari, publicuri de teatre si este mereu invitat sa presteze in emisiuni tv, el fiind chiar protagonistul primului show tv de hipnoza, “Hipnoza, jocurile mintii” de la Prima TV.

Vlad Grigorescu  este primul care a adus conceptul de mentalism si hipnoza de scena in Romania si este recunoscut pentru scepticismul sau in ceea ce priveste paranormalul. twitter.com/VladGrigorescu vladgrigorescu.ro/blog vladgrigorescu.ro/ www.youtube.com/VladGrigorescuCom www.facebook.com/VladGrigorescuCom/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu