Filled Under: , , , , , , ,

Steaua - Petrolul derby in Romania

Steaua si Petrolul vor sa joace un super meci pe National Arena. Ce spune statistica, un detaliu pe care nimeni nu-l stia despre Cosmin Contra.

Fundas de meserie, dar mai ofensiv ca pozitionare, Cosmin Contra a jucat ani buni in Liga 1, dar si in strainatate. In Romania a reusit sa dea doar 12 goluri, dintre care patru le-a marcat Stelei!
A punctat o data cand juca pentru Dinamo, in anii '90, inainte de a pleca in strainatate, apoi a mai marcat de trei ori pentru Politehnica Timisoara, cand a revenit in tara pe final de cariera.
Aproximativ 6.000 de fani ai echipei Petrolul Ploiesti vor fi prezenti, luni, la meciul din Capitala cu Steaua, cotand pentru etapa a XXVII-a a Ligii I, dintre acestia 2.500 urmand sa se deplaseze la Bucuresti cu un tren inchiriat
Inca nu stim cate goluri vor da baietii lui Contra, dar e clar ca el nu va juca luni seara. Ce e clar este ca meciul va fi spectaculos: Petrolul vrea sa ramana pe locul 2, in timp ce Steaua a intrat in era distractiei in acest sezon, fiind aproape matematic campioana.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu