Filled Under: , , , , , ,

Statusuri şi sms-uri de Sf Gheorghe

Pe 23 aprilie a fiecărui an se sărbătoreşte Sfântul Mare Mucenic Gheorghe dată ce anunţă începutul verii pastorale. Conducator în oastea romană, Sfântul Gheorghe a salvat-o pe fata conducătorului din Lida din ghearele dragonului, fiind venerat în toată lumea creştină. El a fost patronul militar al Moldovei medievale. Imaginea sa a fost asociată cu vitejia şi credinţa până la sacrificiul suprem,  Sfântul Gheorghe bucurându-se de mare cinstire în rândul credincioşilor.

Iată câteva mesaje şi urări pentru cei ce-şi serbează ziua numelui  de Sfântul Gheorghe:

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un calduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Să-ţi dea Domnul sănătate, Judecată înţeleaptă, Viaţă lungă pământească, Ce doreşti să se-mplinească!

 Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

De ziua numelui tău îţi doresc să ai parte de succes, împliniri şi sănătate. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te calauzească în viaţă. La mulţi ani!

La mulţi ani cu sănătate ,
Să îţi dea Domnul tot ce doreşti,
Zile senine şi fericire ,
Dragă Gheorghe/ George/ Geta/ Georgeta , să ne trăieşti !

În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că purtaţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, vă urez multă sănătate şi fericire!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu