Filled Under: , , , , , , ,

Starea de sanatate a Oanei Zavoranu e grava?

Pepe a facut bine ca a lasato deoarece o minciuna nu poate fi trecuta cu vederea de un barbat serios cum e Pepe.
Desi incearca sa para stapana pe ea, starea de sanatate a Oanei Zavoranu i-a ingrijorat foarte tare pe mama, iubitul si prietenii sai. Cum lesina atunci cand te astepti mai putin, vedeta este atent supravegheata pe tot parcursul zilei si al noptii, pentru a primi primul ajutor, in caz de nevoie.
In urma cu zece zile, Zavo a ajuns din nou la spital, dupa ce si-a pierdut cunostinta. Fie ca ii fac rau medicamentele pe care le ia impotriva durerilor de cap, fie ca nu se odihneste cum trebuie sau ca are un regim alimentar deficitar, e clar ca starea de sanatate a vedetei nu e deloc buna.
Din fericire, insa, de fiecare data cand i s-a facut rau cineva s-a aflat langa ea, astfel ca a avut cine sa-i acorde primul ajutor sau sa sune la Salvare. Mai mult, se pare ca, in ultima vreme, apropiatii Oanei au complotat pentru ca vedeta sa nu fie nici o clipa singura: 
Ea are nevoie sa fie cineva cu ea in permanenta. Ea acum sta de vorba cu tine si in secunda doi cade din picoare. Ce se intampla daca lesina si nu e nimeni langa ea? Doamne fereste, se poate ajunge la ce este mai rau. Ea are o menajera si un administrator care stau cu ea de dimineata pana seara, iar seara este Razvan, care doarme cu ea mereu. Razvan e un baiat deosebit, o ajuta pe Oana, ii face toate poftele, se comporta impecabil cu ea. Fara el, nici nu cerd ca ar rezista. Are mare noroc ca sunt cateva persoane care o iubesc foarte mult”, a povestit o sursa din anturajul vedetei.
De cele mai multe ori, se culca in zori si se trezeste seara, nu prea iese din casa si pare total lipsita de chef de viata. Vedeta are zile intregi in care nu iese din casa deloc, in pofida faptului ca prietenii o invita ba la terase, ba in cluburi, ba la spectaole de stand-up comedy. Insa Zavo se confrunta cu o perioada in care simte nevoia sa fie mai mult singura, izolandu-se intre peretii casei sale, locul in care, de altfel, se simte cel mai bine. Cum comportamentul ei ridica ceva semne de intrebare, atat Marioara, cat si Razvan, vor sa o duca la o clinica ce foloseste tratamente naturiste, in speranta ca-si va reveni, dar se pare ca Oana nici nu vrea sa auda de medici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu