Filled Under: , , , , , , , ,

Orange internet 4G pentru smartphone

Clienții Orange din România au la dispoziþie, începând de astăzi, serviciul de internet mobil la viteze 4G pe telefoanele mobile, împreună cu serviciile de voce, anunță compania. Serviciul de internet mobil 4G de la Orange este disponibil în centrul și nordul Bucureștiului, în zona metropolitană din nordul capitalei, în stațiunile de pe Valea Prahovei, în zona Bran-Moieciu și în Poiana Brașov.

Vitezele 4G în rețeaua Orange pot ajunge până la 75 Mbps pentru download și 37,5 Mbps pentru upload, ținând cont de resursele de spectru disponibile, transmit cei de la Orange.

“Astăzi am facut încă un pas important în dezvoltarea serviciului 4G, oferindu-le clienților noștri internet 4G și pe telefon, alături de tabletă și PC. Mai mult, pentru că smartphone-urile din ofertă sunt compatibile cu tehnologia HD Voice, clienții Orange se bucură, în același timp, de ultima generație de servicii de internet mobil și de un serviciu de voce la cele mai înalte standarde de calitate la nivel internațional”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Clienții au acces la serviciul 4G pe telefoanele mobile compatibile împreună cu abonamentele Panteră 39 și Panteră 49. Telefoanele din oferta Orange compatibile cu tehnologia 4G sunt LG Optimus G, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z și, în curând, HTC One și Samsung Galaxy S IV. Aceste modele sunt totodată compatibile și cu tehnologia HD Voice, disponibilă doar la Orange.

Pentru a cumpăra un pachet alcătuit din smartphone și abonament 4G, clienții Orange sunt așteptați în magazinele Orange din Băneasa Shopping City, Universitate, Europe House-Piața Victoriei, Calea Moșilor, Iride, precum și în magazinul Orange de pe strada Mureșenilor din Brașov.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu