Filled Under: , , , , , , ,

Miley Cyrus si Snoop Dogg colaborare

De ceva vreme, Miley Cyrus ne-a tot "amenintat" ca lucreaza la schimbarea stilului sau muzical.

Colaborarea cu Snoop Lion pentru piesa "Ashtrays and Heartbreaks" dovedeste ca Miley Cyrus a fost cat se poate de serioasa in afirmatii. Dupa ce a lansat videoclipul piesei "No guns allowed" alaturi de Drake si fiica sa, Snoop Lion ne ofera un nou single. Piesa "Ashtrays and Heartbreaks" va fi prezenta pe viitorul album al artistului de 41 de ani, "Reincarnated", a carui lansare este anuntata pentru data de 23 aprilie.
"Ashtrays and Heartbreaks" este prima dintr-un calup de doua melodii la care superstarul pop, Miley Cyrus, si rapper-ul transformat in cantaret reggae, Snoop Lion, lucreaza.

Si cum favorurile trebuie intoarse, Miley Cyrus a recunoscut ca pe urmatorul sau album vor fi prezente piese realizate in colaborare cu Snoop Lion, altele decat cele doua despre care publicul stie deja.

Fosta vedeta Disney se declara foarte mandra de materialul care se afla inca in proces de creatie si a declarat chiar ca "este cel mai tare disc la care a lucrat pana acum".

Asteptam sa vedem rezultatele muncii celor doi artisti si te invitam sa asculti mai joc piesa "Ashtrays and Heartbreaks".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu