Filled Under: , , , , , , , , ,

LaLa Band concert pe Arenele Romane 2013

LaLa Band, cea mai iubita trupa din Romania, va sustine din nou un concert de exceptie la Arenele Romane, LaLa Love Forever, care va avea loc pe 1 iunie.

Cele doua spectacole ale formatiei de la Arenele Romane au facut deja istorie, fiind declarate evenimentele anului 2012 de catre Radar de Media. Showurile LaLa Band au surclasat astfel concertele lui Lady Gaga si Red Hot Chilli Peppers din Bucuresti! Showul de anul acesta va depasi orice asteptari: LaLa Band promite piese noi, coregrafii spectaculoase si multe surprize!

“Cei care ne vor fi alaturi pe 1 iunie vor auzi in premiera melodii noi LaLa Band. In plus, in cadrul acestui concert, vom lansa si cel de-al 5-lea album al nostru, LaLa Love Forever, primul album care contine doar piese originale”, a spus Alina."
De la inceputul carierei muzicale a trupei, peste 100.000 de fani din toata tara si de peste hotare au venit sa-si vada si sa-si intalneasca idolii la concerte si in cele 3 turnee nationale pe care LaLa Band le-a sustinut de-a lungul a doi ani.

Cele 4 albume lansate pana in prezent s-au bucurat de un succes deosebit, in 2012, LaLa Band primind si Discul de Aur pentru cel mai bine vandut album al anului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu