Filled Under: , , , , , , ,

Emisiune de tip bingo la tvr 1?

Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), a declarat, joi, că TVR va realiza împreună cu Loteria Naţională o emisiune "de tip bingo", care ar urma să fie difuzată săptămânal, în weekend.
Claudiu Săftoiu a făcut aceste afirmaţii în şedinţa de joi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).
Săftoiu a spus în faţa membrilor CNA că "un parteneriat" în acest sens cu Loteria Naţională poate aduce TVR "un beneficiu lunar promiţător", având în vedere situaţia financiară dificilă în care se află în prezent Televiziunea Română.
Întrebat de jurnaliştii aflaţi la şedinţa CNA în ce va consta exact parteneriatul TVR cu Loteria Română, Claudiu Săftoiu a spus: "Împreună cu Loteria Naţională suntem în discuţii ferme cu privire la realizarea unei emisiuni pe sistemul bingo (...) într-un interval orar care să permită atragerea de audienţă şi bineînţeles de publicitate, pentru că este foarte important de reţinut că tipul de emisiune pe care-l vom face împreună cu Loteria Naţională este unul de tipul win-win. Şi Loteria Naţională are nevoie de bani, de profit, şi noi de asemenea, pentru a ne mai scădea din datorii".
Pe de altă parte, răspunzând unei alte întrebări, Claudiu Săftoiu a spus că emisiunea va fi una săptămânală. "Este, de principiu, o emisiune plasată în weekend, săptămânală şi care să creeze un obicei", a spus Săftoiu.
El a precizat că nu a fost stabilit încă intervalul de difuzare a acestei emisiunii şi nici momentul de când ar urma să fie difuzat acest program pe TVR.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu