Filled Under: , , , , ,

Cornelia Marin nutritionist Ajutor Vreau sa slabesc

Cornelia Marin Biografia si CV-ul profesional al nutritionistei de la “Ajutor! Vreau sa slabesc!” Prima TV


Cornelia Marin a transformat nutritia in pasiune din momentul in care a inceput sa lupte cu kilogramele acumulate in plus dupa renuntarea la sportul de performanta, mai exact in urma cu 22 de ani.

Absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, specializare in Economia si Gestiunea Productiei Alimentare, Cornelia Marin profeseaza in domeniul alimentar de 13 ani, ultimii 9 ani fiind dedicati propriului restaurant. 

Timp de 15 ani  nutritionista Cornelia Marin si-a dorit sa intreprinda "ceva" care sa promoveze alimentatia sanatoasa si in decembrie 2008, la inceputul crizei in Romania, a lansat alaturi de partenerul ei, Robert Nicolae, brandul Fibrio, un restaurant cu mancare sanatoasa, unic pe piata romaneasca prin concept si abordare.

Pe baza experientelor proprii, a informatiilor acumulate de-a lungul celor 22 de ani de studiu, ajutata de experienta in colaborarea cu producatorii romani de produse alimentare, Cornelia Marin a consiliat foarte multe persoane care au dorit sa-si schimbe stilul de viata si sa piarda kilogramele luate in plus.

Printre aceste vedete care au slabit cu ajutorul Corneliei Marin se numara: Razvan Popescu 54 kg (Radio Zu), Andreea Banica 15 kg, Claudia Pavel (ex-Cream) 16 kg.

Un alt mare vis al Corneliei Marin a fost o campanie de educare a copiilor pentru alimentatie si un stil de viata sanatos, vis caruia a crezut ca-i va da viata mult mai tarziu, in a doua parte a vietii, "dupa 45-50 de ani", insa, in urma unei emisiuni TV, europarlamentarul Daciana Sarbu (sotia lui Victor Ponta) i-a propus sa faca echipa si visul sa prinda viata mai repede. Au cooptat in echipa si pe dr. Anda Avramescu si au pornit la drum dupa ce au infiintat Asociatia "Scoala pentru Sanatate". Campania se numeste Hrana desteapta pentru copii sanatosi si se adreseaza pentru inceput segmentului de copii intre 3-5 ani, perioada in care copii merg la gradinita.
 sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu