Filled Under: , , , , , , ,

Concurenti Masterchef 2013 care au mai ramas

Concurenti Masterchef 2013 cei care au mai ramas: Victor Nemes Victor este instructor moto si pilot. Este casatorit si are doi copii, dintre care unul este adoptat din Cambogia. Andreea Pojar Andreea are 27 de ani si dragostea pentru bucatarie i-a fost insuflata de bunica sa si de toti oamenii care gatesc cu pasiune.
Traian Galleguillos
Traian are 38 de ani si in prezent se ocupa de cresterea baietelului sau in varsta de 3 ani. Mama sa este romanca, iar pe tatal sau, de origine chiliana, l-a cunoscut cand avea 18 ani.
Georgeta Jalba
Casatorita si mama a doi copii, Georgeta sau Gina cum ii spun apropiatii gateste cu mare pasiune pentru familia sa.
Maria Secrieriu
La 24 de ani, Maria conduce impreuna cu sotul ei o afarece - o spalatorie auto. Mama sa este romanca, iar tatal italian.
Stefania Macau
Stefania are 29 de ani si este casatorita de doi ani.
Nicoleta Matea
Nicoleta are 24 de ani si este din Bucuresti. A absolvit Facultatea de Actorie la o universitate particulara si a lucrat in diferite proiecte de televiziune.
Ana Rotaru
Ana are 23 de ani, este din Chisinau, insa locuieste in Bucuresti. A invatat sa gateasca urmarind retete pe internet sau la televizor.
Alexandru Hora
Alexandru este din Oradea si provine dintr-o familie numeroasa, fiind al patrulea din cinci frati. A avut o copilarie grea, iar in urma unui accident a facut o comotie cerebrala si o semipareza faciala.
Ioan Dita
Ioan are 47 de ani si este merceolog. Este casatorit si are doi copii si, pe langa gatit, mai este pasionat de apicultura si pescuit. 
Laura Arnold
Laura este din Sibiu, are 43 de ani si gateste de la varsta de 15 ani. A inceput sa gateasca si a invatat din nevoie, curiozitate, placere, toate acestea acompaniate de sfaturile mamei si carti de bucate. Maria Pop
Are 23 de ani, este casatorita si mamica a doi gemeni. Este studenta, gateste din pasiune si pe langa toate acestea lucreaza si ca manichiurista. 
Mihai Toader
A terminat ASE-ul si lucreaza in domeniul marketingului. Pentru el, “MasterChef” inseamna cel mai important concurs din viata sa, un vis aproape ajuns realitate
Razvan Oana
Razvanare 28 de ani si este din Sulina. Este pasionat de pescuit, de plimbarile cu barca, dar si de gatit. Bogdan Roman
Are 32 de ani si este web designer. Este casatorit si gateste de cand se stie, primele experiente in bucatarie fiind de pe la 6-7 ani.
Madalina Craciun A urmat medicina, insa viseaza sa ajunga un bucatar cautat de cele mai pretentioase restaurante din lume. Cea mai mare realizare a vietii sale este fiica sa, Maria, care a sustinut-o si la preselectiile “MasterChef”.
Rares Burducea Analist IT de meserie, Rares spune ca primul contact cu bucataria s-a petrecut in copilarie. Nicusor Coroama Are 19 ani si locuieste in comuna Vicovu se Jos, judetul Suceava, impreuna cu parintii, fratele si sora mai mici si strabunica lor. Nicusor isi ajuta parintii de la 10 ani.
Georgeo Andrei Vlad Muresan Aida Parascan Ionut Iancu Pham Hoang Nhat (Nini) Cine vor intra in marea finala?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu