Filled Under: , , , , , , , ,

Chelsea vrea cupa Angliei in 2013

Chelsea a încheiat învingătoare derby-ul cu Manchester United, din sferturile de finală din Cupa Angliei. Formația care a eliminat-o pe Steaua în optimile Europa League, și-a asigurat prezența în penultimul act al competiției interne, prin singurul gol marcat de Demba Ba, în minutul 49. 
Prima repriză a fost una săracă în ocazii și a prezentat un joc necaracteristic duelurilor din ultima vreme dintre Chelsea și Manchester United.
Senegalezul transferat în acest sezon de la Newcastle, Demba Ba, a marcat spectaculos, printr-un voleu executat din cădere, de la 10 metri de poarta lui De Gea.
Chicharito Hernandez a avut șansa egalării la doar 5 minute distanță, însă Cech a intervenit salvator, cu toate că era dezechilibrat, și a respins peste transversală. Apoi, Mata și Hazard au trecut pe lângă desprinderea pe tabelă, iar Van Persie a șters o minge cu capul, din interiorul careului.
Partida de luni a reprezentat rejucarea duelului din sferturi, după ce acum trei săptămâni, pe "Old Trafford", cele două formații au încheiat la egalitate - 2-2.
După ce i-a eliminat pe "diavoli", Chelsea va da piept în semifinale cu cealaltă echipă din Manchester, încă deținătoarea titlului din Premier League, City. Practic acest derby reprezintă "finala dinaintea finalei", deoarece învingătoarea se va confrunta în jocul pentru trofeu cu Milwall sau Wigan.
Semifinalele Cupei Angliei se vor disputa pe 13 și 14 aprilie, iar finala se va juca pe "Wembley", pe data de 11 mai.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu