Filled Under: , , , , , ,

Ce haine purtam in sezonul primavara-vara 2013

Primăvara este în toi, iar femeile ce încă nu şi-au procurat ţinute pentru acest anotimp care să fie în ton cu principalele tendinţe ale sezonului primavară-vara 2013, se pot informa dând o geană pe site-urile din domeniul vestimentar unde pot găsi diverse modele de jachete, tricouri, cămăşi, fuste, rochii etc., ce sunt în trend cu moda din acest an.

În acest sezon de primăvară am observat că se poartă haine de culoare verde smarald în diferite nuanţe, fie mai spre verde fie mai albastrui, dar şi movul roial şi lavandă. Ţinutele în culori pastelate, cele în stil safari sau rochiile gipsy sunt recomandările designerilor pentru sezonul primavară-vară din anul 2013.

Ţinutele în alb şi negru sunt apreciate din nou la adevarata lor valoare, dar şi imprimeurile florale vor da o notă romantică pieselor vestimentare în acest an.

În 2013 fii pregătită să vezi dungi peste tot fiindcă dungile sunt reinterpretate anul acesta! Piesele vestimentare perfecte ale acestui an vor fi acoperite de dungi late, verticale sau orizontale, de diverse culori şi mărimi. Se poate opta pentru haine cu dungi alb cu albastru pentru că şi look-ul marinaresc este în continuare trendy.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu