Filled Under: , , , , , ,

Catelul Blogger la Disney Channel

Câinii fac legea în producția “Cățelul Blogger”, un serial de comedie care începe pe 6 aprilie la Disney Channel și care prezintă aventurile unei familii și ale cățelului lor vorbitor și blogger, în același timp. Povestea este relatată din perpectiva unui cățel și urmărește viața a trei frați vitregi, Tyler, Avery și Chloe, care, împreună cu părinții lor Bennett și Ellen, încep o viață nouă de familie.
Tyler și Avery sunt doi adolescenți obișnuiți, care învață, treptat, cum să comunice unul cu celălalt, apelând la metode inedite, precum o programare prin care își rezervă, pe rând, spațiul din sufragerie sau în timp ce se joacă cu mâncarea, pe bancheta din spate a mașinii de familie.
Din momentul în care descoperă aptitudinile remarcabile ale lui Stan – cățelul blogger -, Tyler și Avery ajung la un acord: nimeni nu trebuie să afle secretul lui Stan, nici măcar părinții copiilor. În cele din urmă, și Chloe, sora lor mai mică, îl aude pe Stan vorbind, însă ei i se pare că situația este normală și se comportă în consecință. Ellen și Bennett, care este psiholog, încep să creadă că fetița lor are o imaginație prea bogată. Pe măsură ce Stan reușește, fără voia lui, să intre în situații încâlcite, atunci când refuză să se împrietenească cu câinele vecinilor sau când se autopropune pentru rolul de mascotă a școlii, copiii descoperă cât de importantă este familia și colaborarea, pentru a păstra în siguranță secretul lui Stan.
În rolurile principale îi veți regăsi pe G. Hannelius (Den Brother, Good Luck Charlie), în rolul lui Avery; Blake Michael (Lemonade Mouth), în rolul lui Tyler; Francesca Capaldi (A.N.T Farm), în rolul lui Chloe; Beth Littleford (Crazy, Stupid Love, The Daily Show with Jon Stewart), cea care o joacă pe Ellen; Regan Burns (Wizards of Waverly Place), în rolul lui Bennett și Stephen Full (I’m in the Band) – vocea lui Stan.  Stan este jucat de doi câini actori – Mick, un cățel din rasa Samoyed, și Kuma, o combinație a raselor Husky/Golden Retriever/Border Collie, ambii adoptați dintr-un adăpost pentru câini. Producătorul executiv al serialului este câștigătorul premiului Emmy Michael B. Kaplan, care a făcut parte din echipele de producție ale serialelor „Frasier”, „Roseanne”, „Doogie Howser”, „Sunt în Formație”. “Cățelul Blogger” este o producție It’s a Laugh Productions, Inc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu